01 augustus 2005

Sananda Maitreya

Nog een shout-out naar één van mijn helden. Zoals u zou moeten weten gaat Terence Trent D'Arby nu al een tiental jaar door het leven als Sananda Maitreya. Ondertussen is hij definitief verkast naar Milaan en stuurt vandaar regelmatig muzikale en andere signalen de wereld uit (schrijf vooral in op zijn nieuwsbrief om van zijn weirde, maar vaak amusante gedachtenkronkels op de hoogte te blijven).

Verwacht echter niet hem nog veel op de radio te horen want Sananda heeft resoluut zijn rug gekeerd naar alle corporate bullshit en is een van de vele artiesten die zijn muziek enkel nog via het web releast. Na lange voorzetten is nu eindelijk zijn nieuw werkstuk Angels & Vampires - Volume 1 volledig beschikbaar, waarop onder andere een cover van Mick & Keith's Angie. Testluisteren kan in povere realaudiokwaliteit op de cd-pagina, maar via het weed-systeem kan je ook volledige tracks enkele malen beluisteren. Volg de 'A&V'-link op het Sananda-wiel, alles is prima uitgelegd!

1 opmerking:

Margherita Marghera zei

Hoi DDAY!

Bedankt voor je shout out voor mijn absoluut favoriete zanger!

Vandaag heeft hij 2 video-interviews op zijn site gezet, maar dat wist je waarschijnlijk al aangezien je zijn newsletter ontvangt.

Voor het geval die om de één of andere reden niet is aangekomen, hier heb je de link waar je deze interviews kunt zien en beluisteren:
http://www.sanandamaitreya.com/A&V_Video_interviews.html

Groetjes,
Lilian (aka Lily ;)