29 augustus 2005

Beste muziekliefhebbers,

In aanloop naar wat de leukste muziekquiz van het jaar belooft te worden, Detroit Breakdown Volume III (Vrijdag 25 november 2005 - Zaal Familieheem – Gasthuisdreef, Ruisbroek – Puurs), presenteren we hier vanaf volgende maandag een wekelijkse online muziekquiz!
Toegegeven, echt baanbrekend is het idee niet. Inzake online muziekquizzen heeft het onovertroffen werk van Dirk Devoldere reeds de weg geëffend. Wij zijn wat minder ambitieus, onze muziekquiz is kleinschaliger en louter bedoeld als opwarmertje voor onze zaalquiz.

Onze online quiz loopt twaalf weken lang. Concreet krijgt u bij het begin van elke week 1 flap songtekst, 1 foto en 4 audio-fragmenten geput uit onze rijke archieven (vier Bozo-quizzen in Leuven, twee Detroit Breakdowns in Willebroek). Elke week vallen er zo 10 punten te verdienen. De antwoorden stuurt u door naar Detroit Breakdown vóór de deadline en zo kunnen we u elke maandag naast een nieuwe vragenreeks ook de oplossingen van de week voordien en een eventuele tussenstand voorschotelen.

Let wel, geheel vrijblijvend is de DB Online muziekquiz nu ook weer niet. Als u uw antwoorden voorziet van een ploegnaam en als die ploeg op 25/11 Zaal Familieheem betreedt met de hoogste online score, kan u zich verwachten aan een sympathieke prijs. Wie weet valt er voor de andere deelnemende ploegen ook nog iets leuks uit de kast.

Hopelijk wordt alles vanaf volgende week duidelijker. Ondertussen mag u uiteraard altijd commentaar leveren op deze post of bijkomende vragen stellen. We antwoorden dan evenzeer via de 'comments'.

Greetz en veel succes
Stefan, Johan, Hans

PS: voor diegenen die het nog niet gedaan hebben: vergeet u niet in te schrijven voor de zaalquiz op http://www.detroitbreakdown.be !

Geen opmerkingen: