26 mei 2005

How Bizarre (1): Christmas In The Stars: Star Wars Christmas AlbumTraditioneel is de laatste ronde van elke DB-muziekquiz een samenraapsel van vreemde covers, die we samenstellen onder de noemer 'How Bizarre'. Als ik iets novelty- of comedyachtig vind dat zwaar de moeite is, maar niet past in die ronde, lijkt het me wel leuk om dit hier verder te bespreken.

In mijn niet-afhoudende speurtocht naar vreemde muziekjes stootte ik net op deze prachtplaat. Ok, 't is bijn 30° buiten, maar ik kan toch niet tot december wachten om dit te posten ;-)

Het feit dat Anthony Daniels (de enige echte C3P0) de songs inspreekt/inzingt verleent het een officieel karakter en een song met een titel als What Can You Get a Wookiee for Christmas (When He Already Owns a Comb?) hoef ik zelfs niet te beluisteren om te weten dat ie top is.
Bovendien - en mijn vrouwtje zal dit nooit geloven - staat op deze plaat de allereerste opname van Bon Jovi. Jazeker, hij zingt de lead vocal op R2-D2 We Wish You A Merry Christmas!

Anyway, meer info (en een veel betere bespreking dan ik ooit zou kunnen geven) vind je bij i-Mockery.

For those interested (en ik weet niet hoelang ze available blijven), hier de mp3's:
1. Christmas in the Stars
2. Bells, Bells, Bells
3. Odds Against Christmas
4. What Can You Get a Wookiee for Christmas (When He Already Owns a Comb?)
5. R2-D2 We Wish You a Merry Christmas
6. Sleigh Ride
7. Merry, Merry Christmas
8. Christmas Sighting ('Twas the Night Before Christmas)
9. Meaning of Christmas


Geen opmerkingen: