18 september 2006

Detroit Breakdown online muziekquiz

Beste muziekliefhebbers,

We hebben er nog tegen gevochten, maar er was weer geen houden aan. Ook dit jaar presenteert Detroit Breakdown, als opwarmertje voor onze zaalquiz, een online muziekquiz. Acht weken lang muzikaal bochtenwerk, in aanloop naar de laatste rechte lijn, zijnde Volume IV van onze avondvullende zaalquiz in Ruisbroek, dit jaar op 1 december.

De online muziekquiz is eenvoudig qua opzet en wordt week na week gepresenteerd op deze blog. We beginnen er ergens volgende week aan! De week na de eerste opgave krijgt u samen met de tweede opgave ook de oplossingen van de eerste week enz. Hou dus regelmatig de blog in de gaten!

Ook ploegen die er niet bij zullen zijn op onze zaalquiz op 1/12 kunnen meedoen aan onze online quiz. Verspreid deze mail dus gerust onder vrienden en kennissen. Maar de prijzen, die worden vanzelfsprekend enkel uitgedeeld aan de meet. Enkel wie op 1 december dus in de zaal zit met zijn ploeg, maakt kans op wat leuke verrassingen.

Voorzover nog niet gedaan, kan u zich vanzelfsprekend nog steeds inschrijven op onze zaalquiz via http://www.detroitbreakdown.be

Succes en veel plezier!
Detroit Breakdown
Hans, Stefan en Johan

Geen opmerkingen: